Što radimo

Dobava i ugradnja podnih obloga

Ekipa s više od 15 godina podopolagačkog iskustva

Polaganje podnih obloga

Iza nas je dugogodišnji kvalitetan rad i stručnost u izvođenju radova, rukovanje materijalima  u podopolagačkim poslovima na velikim objektima širom Europe.

Dobava podnih obloga

Dobavljamo sve vrste podnih obloga: tepisoni, L.V.T., P.V.C. podovi (vinil), linoleum, parket, kaučuk (guma) te pripadajuće lajsne i profile.

PVC podovi

PVC PODNE OBLOGE

Više o materijalu

Dizajn

Izrađuju se u rolama ili pločama, različitih boja, uzoraka (od drveta ili kamena)

Uporaba

Postavljaju se u svim vrstama javnih i komercijalnih objekata: kod visoko frekventnih prostora, u kućanstvima, apartmanima, ordinacijama, restoranima, vrtićima, školama, igraonicama, teretanama

Vrste

Homogene vinil podne obloge su napravljene od jedinstvenog habajućeg sloja koji se proteže u cijeloj debljini materijala. Heterogene (višeslojne) vinil podne obloge se sastoje od dva osnovna dijela, gornjeg habajućeg sloja i spužvaste poleđine.

LVT (luksuzne vinil ploče)

LVT podne obloge

Više o materijalu

Vrste i uporaba

LVT ili luksuzne vinil ploče mogu se postaviti ljepljenjem, klik sistemom ili veoma brzim loose lay postavljanjem, tako da su odličan saveznik brzog, efikasnog i estetski odličnog poda.

Dizajn

Na tržištu se pojavljuje u bezbroj dezena i boja, koje vrlo vjerno prikazuju prirodne i „industry“ materijale.

Različitim kombinacijama postiže se izvanredan izbor vizualnih efekata, atmosfere i utisaka. Dostupne su nekoliko praktičnih varijanti izvedbe – trake, ploče ili klik-sistemi.

Linoleum

Podne obloge od linoleuma

Više o materijalu

Materijal

Linoleum spada u najtrajnije podne obloge. Linoleum se izrađuje od kaučuka i lanenog ulja, smole, jute i drvenog brašna - dakle isključivo od prirodnih materijala.

Uporaba

Linoleum je vrlo zahvalna podna obloga pogotovo za mjesta gdje borave djeca (dječji vrtići, skole) jer zaustavlja razvoj plijesni i gljivica, te je također vrlo dobar zvučni izolator.

Tepisi i tapisoni

Tapisoni za poslovne prostore

Više o materijalu

Estetika i funkcionalnost

Uz kvalitetan tapison, ujednačene boje i stil ostatka namještaja, svaki dom ili poslovni prostor može djelovati vedro, prozračno i prilagođeno Vašim željama.

Poslovni prostori

Tapisoni za poslovne prostore namijenjeni su za područja s većom prohodnošću, čine pravo rješenje za svakoga tko traži i želi dugotrajan i kvalitetan pod. Objektni tapisoni predviđeni su za kino dvorane, hotele, urede, konferencijske dvorane, banke i sl. Posebni zahtjevi svakog interijera iziskuju odabir tapisona namijenjenoga za tu svrhu. Objektni tapisoni također nude certificiranu kvalitetu, materijale koji su anti-statični (olakšano održavanje) i pogodni za alergičare, visoku otpornost na požar, protuklizna svojstva.

Kompjuterski podovi (podignuti podovi)

podignuti podovi

O kompjuterskim podovima

Vrste

Kompjuterski podovi su modularni i fleksibilni za postavljanje, s korisnim i pristupačnim prostorom za instalacije ispod njih, ovakvi su podovi vrhunsko funkcionalno rješenje uredskih prostora

Uporaba

Kompjuterski podignuti podovi danas imaju vrlo široku primjenu, mogu se isporučiti sa različitim završnim slojevima (keramika, parketi, PVC, linoleum i drugo prema odabiru projektanta ili investitora)